Floreren Psychologenpraktijk

“Floreren” Psychologenpraktijk is een kleinschalig bureau en daardoor in staat om laagdrempelig psychologische hulpverlening te realiseren. Ik werk samen met verschillende disciplines binnen het Gezondheidscentrum. De lijnen zijn kort waardoor we elkaar makkelijk kunnen vinden. Zo werk ik samen met de huisartsen in de regio o.a. Gemeente Bronckhorst, Gemeente Lochem, Gemeente Berkelland en Gemeente Zutphen. Verder POH-ers, maatschappelijk werkers, GZ-psychologen en de Fysiotherapie. Verwijzing door andere huisartsen buiten de bovengenoemde gemeentes is uiteraard ook mogelijk.

Ontwikkeling

Het leven bestaat in essentie uit beweging en transities. Werken en leven biedt mij, ons allen, de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Op je levensweg wordt je geconfronteerd met leuke en minder leuke ervaringen, deze dingen vormen je. Ze kunnen je ontwikkeling stagneren maar je kunt er ook door groeien en jezelf verder ontwikkelen.

Joyce Teeuwen (1964)

Joyce Teeuwen is afgestudeerd als Arbeids- & Organisatiepsycholoog / Bedrijfskundige en als psycholoog. Hierna heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd.

Verder ben ik BIG geregistreerd en lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en werk volgens de betreffende deskundigheidseisen en de beroepscode.

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de hulpverlening in diverse functies en op verschillende niveaus. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en passie. Ik geniet en haal mijn energie eruit om anderen weer in hun kracht te zetten. Hiernaast heeft het leven mij ook gevormd.

Aanvullende opleidingen:

  • Basisaantekening Psychodiagnostiek
  • Basisopleiding Cognitieve gedragstherapie
  • Acceptant Commitment Therapie (ACT) Therapeut
  • Basisopleiding tot EMDR therapeut
  • Vervolgopleiding tot EMDR therapeut

Vragen of contact

Joyce Teeuwen

GZ Psycholoog / Arbeids- & organisatiepsycholoog
06 – 241 345 46
info@floreren-pab.nl