Psychologisch evenwicht

Mensen maken in hun leven dingen mee die invloed hebben op hun psychologisch evenwicht. Psychische klachten zoals somberheid en angsten ontstaan vaak na een stressvolle periode. Hierbij kun je denken aan; problemen op het werk of in de privé situatie, traumatische ervaringen of het overlijden van een dierbare. Je eigen krachtbronnen kunnen dan tijdelijk tekort schieten en  psychologische hulp kan dan een goede ondersteuning zijn.

Therapie

Therapie vereist motivatie en inzet en de bereidheid om kritisch te kijken naar het eigen handelen. Mijn bijdrage bestaat erin je te begeleiden in het veranderings- en groeiproces. Het kan fijn zijn om hulp te krijgen en weer controle te krijgen over je leven. In de therapie help ik je met praktische handreikingen en oefeningen. Hiernaast stimuleer ik je om kritisch te kijken naar je functioneren en weloverwogen keuzes te maken. In het intakegesprek formuleren we samen een helder doel.

Klachtgericht

Ik werk kort en klachtgericht, doorgaans omvat een behandeltraject 8 tot 12 gesprekken variërend van van 45 minuten tot 60 minuten. In overleg zoeken we naar een bij jou passende behandeling.

Vragen of contact

Joyce Teeuwen

GZ Psycholoog / Arbeids- & organisatiepsycholoog
06 – 241 345 46
info@floreren-pab.nl